Mesaje de Anul nou

Anul nou  se aproprie foarte  grabit, sa-l   primim cu bucurie  si  sa speram ca  v-a fi  un an mai bland decat 2016 .  Am  cules  cateva  urari de  anul nou de  pe  net in speranta ca va vor fi de ajutor.

la_multi_ani_2017_urari_de_anul_nou_12716600_65403500

“E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani !”

Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

“La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

“Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2017!”

“Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

“Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

 

“Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”

„Ultimele zile ale anului 2015 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2017 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!”

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

„În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!”

„Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2017”

 

 

 

Eu  urasc  sarbatoriile, de ce  trebuie sa  ne  amintim de cineva doar  in preajma sarbatorilor?. Suna omul respectiv cand iti aduci aminte de el, indiferent ca-i Craciun, Revelion sau o marti seara obisnuita, si intreaba-l ce mai face. Stai un minut la povesti cu el la telefon si transmite-i gandurile tale bune, arata-i ca-ti pasa de el si ca te intereseaza sa afli daca o duce rau sau bine, sa stii daca-l poti ajuta sau nu. Astea-s gandurile bune care conteaza,

Comments
  1. Stephan | Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares